Hej och hjärtligt välkommen till bloggen Pappersfågel! Här kan alla pysselfrälsta få inspiration om allt möjligt man kan pyssla ihop hemma, antingen själv eller tillsammans med goda vänner. Bloggen handlar också om annat smått och gott som bakning och skriveri, och självklart finns det mycket skrivet om dessa saker också.

På den här bloggen kan man läsa om hur man tillverkar egna smycken att ge bort. Det finns ett oändligt antal smyckesdelar som man kan välja och vraka bland, så det går att skapa jättemånga fina och unika smycken på kort tid.

På bloggen finns också en beskrivning av hur man använder sig av den underbara sculepyleran som tagit världen med storm. Inte bara konstnärer utan också hobbyintresserade kan lätt skapa små mästerverk som enkelt kan brännas i vanlig ugn, och leran är också helt barnvänlig ifall de små vill vara med och hjälpa till.

Andra pysseltips som finns handlar om korttillverkning och fenomenet scrapbooking som också är väldigt populärt, speciellt när man vill smycka ut sina fotoalbum med fina effekter.

Pappersfågel är också en bakblogg och därför finns det mycket tips som rör godis och kaffebröd som man lätt kan tillverka själv, och förstås också mer generella tips om hur man lyckas med sitt bakande.

Det är många som försökt sig på att trycka sin egen bok och nuförtiden är det enklare än någonsin. Personliga böcker är unika och fantastiska presenter som de flesta uppskattar. Därför finns här lite information om hur man går tillväga för att binda sin egen bok oavsett om det är för eget bruk eller som en gåva.

Hoppas att alla besökare får en riktigt trevlig och inspirerande läsning hos Pappersfågel!